18.2.2021. 16:49
0
Sve probosanske stranke podržale bojkot izbora u Srebrenici
Inicijativa "Moja adresa Srebrenica"dobila je danas punu podršku svih probosanskih stranaka da bojkotuje predstojeće ponovljene izbore koji će u nedjelju, 21. februara, biti održani u Srebrenici.
Ishod je to sastanka predstavnika probosanskih stranaka s čelnicima Incijative, koji je danas održan u BKC-u Srebrenica.

Sastanku su, uz članove Inicijative, prisustvovali i član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a Željko Komšić, potpredsjednik SDA Edin Ramić, lideri PDA Mirsad Kukić, SDP-a Nermin Nikšić, Stranke za BiH Amer Jerlagić, Naroda i pravde Elmedin Konaković te predstavnici OO SBB-a, prenosi "Avaz".

- Dobili smo maksimalnu podršku od svih političkih partija sa ovoga skupa. Dobili smo podršku i u daljnim aktivnostima u demokratskoj borbi za naš narod u Srebrenici. Dakle, odluka je da bojkotujemo naredne izbore u Srebrenici, koji su za nas nepravedni i nemoguće ih je održati - kazao je novinarima nakon sastanka član Inicijative Alija Tabaković.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.