3.3.2021. 18:36
1
Odbornici u Skupštini grada Bijeljine podržali da se podigne bista ratnom zločincu Draži Mihailoviću
Prije glasanja potpredsjednik Skupštine grada Mustafa Gradaščević (SDA) zatražio je od gradonačelnika Ljubiše Petrovića (SDS) da pomenutu tačku skine s predloženog dnevnog reda.
Odbornici u Skupštini grada Bijeljine na današnjoj sjednici sa 28 glasova za podržali su inicijativu da se u ovom gradu podigne bista ratnom zločincu iz Drugog svjetskog rata Dragoljubu Draži Mihailoviću, piše Avaz.

Prije glasanja potpredsjednik Skupštine grada Mustafa Gradaščević (SDA) zatražio je od gradonačelnika Ljubiše Petrovića (SDS) da pomenutu tačku skine s predloženog dnevnog reda, ali je taj prijedlog gradonačelnik odbio.

Za podizanje biste ratnom zločincu Dragoljubu Mihailoviću glasalo je 28 odbornika, dva su bila protiv, a jedan suzdržan.

(Mirza Kadić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.