5.3.2021. 21:02
0
"U Banjaluci se vidi kako je SNSD pljačkao građane"
Dolazak Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke otkriva razmjere kriminala u ovom gradu tvrde u PDp-u.

Tek sada vidimo da građani nisu mogli biti ni svjesni kolike su razmjere korupcije i koliko je Banjaluka oštećena tokom dvodecenijske SNSD-ove apsolutne vladavine", rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. 

„Rad gradonačelnika Draška Stanivukovića, otkrivanje i javno prezentovanje nezakonitih radnji, kriminala i korupcije putem kojih je prethodnih dvadeset godina poharana Banjaluka, od krucijalnog je značaja i PDP u potpunosti podržava i stoji iza ovakvog djelovanja gradonačelnika.

Tek sada vidimo da građani nisu mogli biti ni svjesni kolike su razmjere korupcije i koliko je Banjaluka oštećena tokom dvodecenijske SNSD-ove apsolutne vladavine“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. 

Dodaje da je u Banjaluci učinjen tek prvi korak ka razotkrivanju i eventualnom procesuiranju odgovornih za kriminal koji se broji milijardama maraka:
  
„Teško je i zamisliti šta će se sve otkriti nakon pada SNSD-ove vlasti na nivou Republike Srpske 2022. godine. Spremni smo, što stoji i u našem programu kojim se i gradonačelnik Stanivuković vodi, da otkrijemo sve i jednu marku koja je oteta od građana Srpske.

Banjaluka je prvi korak i ono što gradonačelnik radi je za svaku pohvalu, te mora doći vrijeme kada svaki nelegalni objekat sagrađen od strane privilegovanih tajkuna, svaki fiktivni ugovor, svako nelegalno pljačkanje budžeta i naroda Srpske dođe na naplatu. Borba protiv kriminala i korupcije mora biti beskompromisna, jer je to jedini način za opstanak i obnovu Republike Srpske“, zaključuje Borenović.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.