6.3.2021. 18:50
0
Serija ostavki u FK Željezničar
Ovim putem podnosimo neopozive ostavke na funkcije predsjednika i potpredsjednika Skupštine FK Željezničar, poručili su Čengić i Lulić.
Nakon potpredsjednika Jasmina Badžaka, ostavke u FK Željezničar podnijeli su predsjednik i potpredsjednik Skupštine Ermin Čengić i Haris Lulić, prenio je Avaz.

- Ovim putem podnosimo neopozive ostavke na funkcije predsjednika i potpredsjednika Skupštine FK Željezničar. 

U postojećim okolnostima smatramo da smo dali svoj maksimum u svakom pogledu kako bi FK Željezničar izašao iz duboke krize u kojoj se trenutno nalazi.

U proteklih 13 mjeseci bili smo involvirani u većinu dešavanja unutar kluba u značajno većoj mjeri nego što je to bilo nužno za obavljanje funkcija na koje ste nas izabrali i vjerujemo da je naša odgovornost da se u ovom trenutku povučemo kako bi oslobodili prostor za nekoga od članova Skupštine koji će moći preuzeti i kvalitetno voditi Skupštinu u narednom periodu.

Naš angažman na zvaničnim funkcijama u FK Željezničar se završava sa današnjim danom ali ostajemo na raspolaganju da u skladu sa procedurom iniciramo sazivanje sjednice Skupštine na kojoj će biti izabrani novi predsjednik i potpredsjednik Skupštine, a mi razriješeni. Aktivnosti koje smo započeli i koje smatramo dugoročnim interesom kluba ćemo se truditi nastaviti u mjeri u kojoj nam to bude omogućeno i koliko to okolnosti dozvole - stoji u objašnjenju Čengića i Lulića.

Ostavke su uslijedile nakon poraza Željezničara na Tušnju od Tuzla Sitija (2:0) u susretu 21. kola Premijer lige BiH.

(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.