8.3.2021. 8:32
1
Jusuf Nurkić o Ivani Marić: Ne bi ona od vlast da se grebe, al' ne može da odoli onoj "lezi da te jedem hljebe"
Nakon što se pojavila informacija da Naša stranka poziciju dogradonačelnika nudi političkoj analitičarki Ivani Marić, oglasio se i NBA centar i reprezentativac BiH, Jusuf Nurkić.

Piše: H. Ahbabović

Naime, Nurkić je već ranije imao nekoliko "interner sukoba" sa ovom analitičarkom, a u jednom ga je momentu Ivana Marić uvrijedila na način da je napisala "Može seljak iz sela, ali selo iz seljaka nikada.

Nurkiće status prenosimo u cjelosti:

- Čudan vakat dođe, politika kad stisne, došlo vrijeme da uhljebimo analitičare nezavisne. Ivana, naša srećo, ne bi ti u vlast, ni kad bi te neko nazor u nju meć'o. Ne bi ona od vlast da se grebe, al ne može da odoli onoj "lezi da te jedem hljebe". Analitičarka naša, bježi ko đavo od partijskog stiska, al joj državna plaća ipak mnogo bliska. A narod ko šljivi, nek u dijaspori traži spas, nemamo svi Našu stranku da ona misli na sve nas – naveo je naš košarkaški as.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.