3.4.2021. 14:47
0
Nijaz Skenderagić odbio kandidaturu za gradonačelnika Sarajeva
Nijaz Skenderagić, potpredsjednik SABNOR-a, odbio je kandidaturu za gradonačelnika Sarajeva.

Sam je ovo saopćio javnosti.

- Obavio sam razgovor sa povjerenikom SDP za Kanton Sarajevo i zahvalio se na kandidaturi za gradonačelnika Sarajeva, koju nisam mogao prihvatiti.

Biti kandidat za gradonačelnika velika je čast i priznanje. Pogotovo grada kakvo je Sarajevo. Moja generacija odrastala je u ambijentu svakodnevne brige, želje i nastojanja da Sarajevo uvijek bude ljepše i bolje. U svakom pogledu.

Kao što je bila čast i privilegija biti jednim od ljudi koji su bili učesnici u izgradnji objekata i organizaciji ZOI'84. Ovo je grad kojim se trebamo ponositi i činiti sve da mu vratimo šarm i duh našeg šehera.

Zahvaljujem se svima koji su smatrali da moja malenkost može uspješno kormilariti brodom sarajevskim.

Moj san je da Sarajevo opet bude kao nekad. Grad u kojem će svima biti lijepo - saopćio je Skenderagić.

Kazao kako razlozi odbijanja nisu važni te da to "ostavimo za neki drugi put", prnosi avaz.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.