4.4.2021. 14:11
1
Neumjesna šala zastupnika SDA Salke Zildžića: 'Anonimni anesteziolozi' za njega su Konaković, Kojović, Radončić i Nikšić
U vremenu kada građani Bosne i Hercegovine masovno umiru zbog posljedica korona virusa zastupniku SDA Salki Zildžiću iz SDA palo je na pamet da se, na krajnje neumjesan način našali, s liječenjem pacijenata na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Zildžić je na svom Facebook profilu objavio montažu na kojoj se nalaze lider NiP-a Elmedin Konaković, lider Naše stranke Predrag Kojović, lider SBB-a Fahrudin Radončić i lider SDP-a Nermin Nikšić. Zastupnik u Parlamentu FBiH dao je sebi za pravo da konstatuje kako su lideri opozicije “anonimni anesteziolozi” pokušavajući na taj način ismijati dramatično pismo anesteziologa sa KCUS-a o upotrebi respiratora koje je nabavila firma “Srebrena Malina”.

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi i tekst

Njegov post prokomentarisao je Tarik Stambolić, član Nip-a.

Salko Zildćic je najbolji primjer dojučerašnjeg prvog u mladih SDA ! 
Ovakvo ismijavanje preminulih još nije zapamćeno iako navedeni ima preko 40 godina ! 
Ova bahatost i sila su najbolja slika onoga što oni jesu !
Baš me interesuje da li će mladi SDA stati u odbranu ovog mentalnog patuljka ili će se ograditi od istog.
Da li je ovo udar na Bošnjake ???
Sram vas bilo,
napisao je Stambolić.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.