10.4.2021. 14:02
0
Deset porodica ostalo bez krova nad glavom nakon sinoćnjeg požara u Zenici
Deset porodica ostalo je bez krova nad glavom nakon što je sinoć izbio požar na zgradi u zeničkom naselju “Papirna”, piše Avaz.

Prava drama počela je tri sata poslije ponoći, kada je požar buknuo na krovnoj konstrukciji zgrade, koja je inače nacionalni spomenik BiH. Sa vatrenom stihijom sve do jutros su se borili zenički vatrogasci, a u gašenju su učestvovala četiri vatrogasna vozila i deset vatrogasaca.

Prema zvaničnim informacijama iz policije, do požara je došlo u 3:10 sati.

- Srećom, nema povrijeđenih osoba. Došlo je do požara na krovnoj konstrukciji, a još nije poznato šta je uzrok požara – kažu iz policije.

Ističu da još nije počeo uviđaj, a kojim će biti rasvijetljene sve okolnosti.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.