11.4.2021. 10:28
0
"Stolački cener" - utrka kroz najljepše dijelove Stoca
Kako se navodi u najavi, pored glavnog izazova - 10 kilometara duge rute, bit će održana i utrka od dva kilometra.
Utrka kroz najljepše dijelove Stoca - 'Stolački cener' održat će se 22. maja, a osim benefita za zdravlje, što motivira brojne rekreativce, mnoge će u Stolac privući ljepota te općine koja broji najviše sunčanih dana u BiH. 

Kako se navodi u najavi, pored glavnog izazova - 10 kilometara duge rute, bit će održana i utrka od dva kilometra.

Utrka kreće i završava pokraj biste Maka Dizdara u parku, a ruta prolazi kroz sva značajnija kulturno-povijesna obilježja Stoca.

Pored toga, sudionici utrke moći će uživati i u prirodnim ljepotama spomenute općine, poput rijeke Bregave, za koju kažu da je najljepša stolačka djevojka.

 Nagradni fond utrke za prvo mjesto iznosi 500, drugo 300, a treće 200 maraka, a jednak je za obje kategorije - i za žene i muškarce.

 Svi zainteresirani mogu se prijaviti na ovaj LINK.  

(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.