6.8.2021. 19:55
0
U blizini Tomislavgrada sletjela quadom s makadama i poginula
FOTO: Ilustracija
Na makadamskoj cesti Lipa - Barbarića livada pored Tomislavgrada u petak oko 15 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula 50-godišnja N.T. iz Tomislavgrada.

Kako je saopćeno iz MUP-a Hercegbosanskog kantona, pedesetogodišnja N.T. iz Tomislavgrada je upravljajući četvorociklom (quad), marke Yamaha 350, švicarskih registarskih oznaka, izgubila nadzor nad vozilom te sletila s makadamske ceste, pri čemu je smrtno stradala.  

Nakon očevida, kojeg su obavili uposlenici PU Tomislavgrad, a dežurni doktor tamošenjeg Doma zdravlja konstatirao smrt, tijelo stradale je predano obitelji.

 

S događajem je upoznat i dežurni kantonalni tužitelj u Livnu.

 

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.