13.9.2021. 12:00
0
Dino Konaković: Informacije o hapšenju i spiskovima trebali su da nam obezbijede OSA srednjoškolac i Kalimero
Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde na svom Facebook profilu reagirao je na hapšenje Edina Vranja. Njegov status prenosimo u cjelosti:

U novembru sam 2019. godine na tribini u Goraždu govorio o kukavičluku naših lidera i temi u kojoj nas ponižavaju!

Hapse nam borce na pravdi Boga, a naše kukavice sve to mirno posmatraju.

Poslao sam tad pitanje glavnoj tužiteljici Sabini Sarajliji: “šta je Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo uradilo po pitanju procesuiranja ratnih zločina?”

Odgovorila mi je pitanjem: “Možete li biti malo precizniji?”

Mogu.

Dok okružna tužilaštva po manjem bh. entitetu privode i saslušavaju borce neselektivno, stotine ljudi, ova naša nisu u stanju kod presuda za genocid procesuirati saučesnike!

Iz presuda za genocid Krstiću, za opsadu Sarajeva Galiću i još nekih, na stotine saučesnika je moralo odgovarati.

Krijete se iza Strategije na državnom nivou, igraju se sa vama prosječni pravnici, zato što ste kukavice i što je vaš fokus na čuvanju stražnjica stranačkih srednjoškolaca, bezdiplomaca i drugih počinilaca krivičnih djela!

Na našim se granicama šepure njihovi zločinci bez straha, a na njihovim se naši vitezovi rata vade iz vozila i procesuiraju.

Sve zbog toga što odgajate podanike i takve promovišete.

Zbog toga što nam kičme savijate do poda i učite nam djecu da budu poslušnici.

Sad kad bi trebalo da odgovori neka institucija, najjače oružje koje imate je PR i zaštitarska služba na KCUS i armija botova!

Informacije o hapšenju i spiskovima za hapšenje trebalo je da nam obezbijedi OSA, srednjoškolac i Kalimero?!

Takav korumpirani sistem ne može zaštititi naše najbolje i najhrabrije, one bez kojih ove zemlje ne bi bilo.

Kukavice ste i trgovci!

A, ako nastavite sa lažima da Narod i pravda na bilo koji način vrijeđa reisu-l-ulemu, obratiću vam se po toj temi jezikom koji razumijete! Reći ću vam ono o čemu šutimo, kakvo ste nam poniženje priredili, i nama i reisu i Erdoganu! Bella ciao bando nesposobna, licemjerna!

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.