19.9.2021. 13:17
1
Gorica Dodik nakon Miloradovog slikanja i pjevanja sa Đokovićem: Vjerujem da je bilo vanredno zasjedanje da li ovu vijest objaviti
Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika i neko ko se trudi da bude duhovit na društvenim mrežamam ali joj nikako ne ide, ponovo je pohvalila svog oca na Twitteru.

Naime, ona je ovaj put objavila fotografiju svog oca koji se nalazi u društvu najboljeg tenisera na Planeti, Novaka Đokovića, koji je ovih dana ponovo stigao u posjetu BiH, tačnije Sarajevu i Visokom.

"On je srpski član Predsjedništva, ako uopšte smijete to napisati?! Vjerujem da je bilo vanredno zasjedanje da li ovu vijest objaviti i na koji način, jer šta god da napišete činjenica je da je on bio sa najboljima", napisala je Gorica Dodik.

(H. Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.