4.10.2021. 15:34
0
"Pa šta i da je to radio?": Šef Skupštine Prijedora Mirsad Duratović o navodnim fotografijama gradonačelnika koji guta tablete
Navodne fotografije gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića kako guta čudne tablete i valja se po WC-u šokirale su javnost.

Pavlović je SNSD-ov kadar, a iz ove stranke još se nisu oglasili o ovom slučaju.

Portal Raport je kontaktirao Mirsada Duratovića, koji je predsjednik Skupštine Grada Prijedora. Odmah na početku kaže da nije pogledao fotografije, ali da je čuo o čemu se radi.

“Rekli su mi da se vidi kako pije neke tablete i da se slika u toaletu. Ali zaista nisam gledao”, kaže on u izjavi za Raport.

Na pitanje da li se čuo s Pavlovićem kaže da nije.

“Bio sam na nekom putu i sinoć se vratio. Zadnji put kad smo se čuli vodio je dijete na vakcinaciju”.
“Moram reći da se meni ovo ne uklapa, ovo ne ide uz njega. Jednostavno sve što znam o njemu nije ovo. Intenzivno radimo već dvije godine i ovo ne ide uz njegov mentalni sklop. Mislim da se ovdje radi o nekom političkom obračunu, da mu ovo neko smješta”, kaže Duratović.

A ko?

“Pa bivša vlast. On je mnogima ovdje stao na žulj”.

A šta ako nije montaža ima li prostora za opoziv?

“Za šta opoziv? Pazite, ne znamo ni kad su nastale ovo fotografije, gdje. Koji je to trenutak? I šta ako je popio, pitanje je sad koliko to utječe na njegov posao, na radne obaveze. Imate vi ljude koji vole popiti, napiju se i sutra rade. Imali smo mi i žešćih razloga za opozive ministara, pa niko nije smijenjen. Tako da treba sačekati”, kaže Duratović.

(Ajdin Balićevac)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.