22.10.2021. 14:50
0
"Valjda ću dočekati pravdu, ako optuženi ne pobjegnu"
Sud BiH odbio je žalbu Tužilaštva BiH na odluku ove pravosudne institucije da se optuženima u slučaju “Dženan Memić” ukinu mjere zabrane. Optuženi sada mogu ići gdje žele, bez ikakvih provjera policije i uredno mogu napuštati mjesto prebivališta, prenosi avaz.

Muriz Memić, otac ubijenog Dženana, rekao je u izjavi da se može očekivati da neko od optuženih pokuša pobjeći iz BiH.

- Svašta je očekivati od njih, ali nije nas to puno ni iznenadilo. Bitno je da ide sudski postupak i vidjet ćemo da li će bježati. Bitno je da postupak niko ne može zaustaviti. Oni su mislili da će moći, tražili da nenadležnost Suda BiH. Ovo ne može zaustaviti niko. Suđenje ide, oni su optuženi i valjda ćemo dočekati pravdu ako ne pobjegnu. Vidimo šta rade naši organi, svašta je moguće. Da li će pobjeći ili ne vidjet ćemo   - rekao je Memić, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.