26.10.2021. 17:56
1
"Nemam problem što će Podžić ostati ministar. Znam da to neće uraditi jer se pozivate na bošnjačko jedinstvo na kojem vam zavidim"
Zastupnica SNSD-a Sanja Vulić je tokom diskusije u državnom parlamentu o smjeni ministra odbrane BiH Sifeta Podžića istakla da se stiče utisak da poslanici ne čitaju ista obrazloženja predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije za smjenu ministra.

- Činjenica je da je savjetnik ministra Podžića, Fazlić rekao da je odgođena vježba zbog agresivnog nastupa Srbije prema BiH. Vi sada nas ponižavate da je to iz epidemioloških razloga. Podsjetit ću vas da su pripadnici Oružanih snaga BiH zajedničku vježbu sa NATO-om i EUFOR-om i nije bilo odgađanja. Odgodili ste vježbu jer hoćete da kažete da su vojnici iz Srbije kliconoše, a da Amerikanci šire ljubav i pozitivnu vibraciju - zaključila je Vulić.

Odbacila tvrdnje pojedinih poslanika da su neutemeljeni argumenti predsjedavajućeg Tegeltije za smjenu ministra Podžića ističući da će “bošnjačko jedinstvo biti to koje će ministra odbrane sačuvati na ovoj poziciji”, prenosi danas Avaz.

- Nemam problem što će Podžić ostati ministar. Znam da to neće uraditi jer se pozivate na bošnjačko jedinstvo na kojem vam zavidim - poručila je Vulić.

(H. Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.