27.10.2021. 8:11
1
Sanja Vulić branila Dodika, a onda joj odgovorio Mektić: Ti si fenomen po količni gluposti…
Mektićeva reakcija je uslijedila nakon što je Vulić upitala kako dijete od 12 godina može imati pamćenje, da nakon 26 godina tvrditi da je neko bio "pukovnik šverc-kamiona, general cigareta i nafte“, reagujući na optužbe koje je Jelena Trivić iznijela na račun Milorada Dodika

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarane skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da joj je jasno da predstavnici pojedinih ambasada ne pišu tekstove samo za Mirka Šarovića, već da to čine i za PDP-ovce poput Jelene Trivić, ističući da je konstanto blaćenje Milorada Dodika za nju postalo politički afrodizijak.

- Neko ko je rođen 1983. godine imao je svega devet godina 1992, a dejtonske 1995. – 12. Da li se dijete sa 12 godina sjeća ratnih dešavnja i aktera političke scene, upitala se Vulić, te nastavila: 

- Kako dijete od 12 godina može imati pamćenje, da nakon 26 godina tvrdi da je neko bio „pukovnik šverc-kamiona, general cigareta i nafte“? Kakvo je to pamćenje? Ako je sve to tako i po sjećanju Jelene Trivić, ona je zaista fenomen”, kazala je Sanja Vuliće reagirajući na optužbe Jelene Trivić koje je iznijela na račun lidera SNSD-a i člana Predsjedništva Milorada Dodika.

Vulić je kazala da „više od 300.000 Srba, istinski, beskompromisno i u interesu Republike Srpske podržava rad i djelovanje Milorada Dodika, dok pojedinci poput Jelene Trivić na bazi trača i spekulacija pokušavaju javnom mnijenju ogaditi Milorada Dodika“.

Na ovo je uslijedila oštra reakcija državnog zastupnika i bivšeg ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

"Ti si fenomen po količini gluposti. Po tebi znači da mi znamo samo onoliko od kad nas služi sjećanje", poručio je Mektić putem Twittera. 


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.