28.10.2021. 10:37
0
Opljačkana poslovnica Lutrije BiH, povrijeđene dvije osobe
Tokom pljačke poslovnice Lutrije BiH u Sarajevu u srijedu navečer povrijeđenw su dvije osobe.

Policijska stanica Centar je u srijedu u 19:!5 sati dobila dojavu o pljački poslovnice Lutrije BiH koja se nalazi u sarajevskoj ulici Dejzina Bikića, a koju su izvršila tri maskirane osobe.

Pljačkaši su prijeteći pištoljem i upotrebnom fizičke sile od uposlenika i građanke koja se nalazila u objektu oduzeli novac i novčanike, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Tokom pljačke je povrijeđena građanka kojoj su na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje joj je ukazana pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede.

Ljekarska pomoć je ukazana i uposleniku Lutrije BiH, koji je zadržan na liječenju.

Iste večeri je opljačkana i poslovnica kladionice Williams u sarajevskoj općini Novo Sarajevo, kada je prijeteći nožem uposlenici maskirani muškarac oduzeo novac i pobjegao.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.