7.11.2021. 8:37
0
Vakcinacija u SCC-u i danas
FOTO: Patria
Vakcinacija protiv Covid-19 u tržnom centru Sarajevo City Center prvog dana vikenda bila je uspješna, a vakcinisati i revakcinisati možete se i danas od 10 do 14 sati.

Građanima su na raspolaganju vakcine Moderna, Pfizer i Sinopharm, te AstraZeneca za revakcinaciju.


Nakon što je od 1. novembra zatvorena dvorana Zetra za masovnu vakcinaciju, a proces imunizacije se odvija u domovima zdravlja, Vlada KS naložila je javnim ustanovama Dom zdravlja KS i Zavodu za javno zdravstvo KS da organizuju vakcinalni tim i punkt za provođenje vakcinacije u tržnim centrima.

Vakcinacija će se 13. i 14. novembra vršiti u tržnom centru Bingo City Center u ulici Džemala Bijedića kod naselja Miljacka.

Struka poziva građane da se vakcinišu protiv Covid 19 kako bi se stvorio kolektivni imunitet i ublažile moguće posljedice ako se zarazite i pored vakcine.


(Patria/  Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.