27.11.2021. 12:28
0
Skandal: Bahati Dodikovi vozači odgurnuli vozilo u kanal, nisu se zaustavili ni da provjere da li je nesretni vozač povrijeđen
Vozači Milorada Dodika, vozeći predsjednika SNSD-a na otvaranje kampanje ove stranke u Prijedoru, napravili su saobraćajnu nesreću kada su vozeći velikom brzinom odgurnuli vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je nesrećni vozač izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu, piše portal Banjaluka-24.com.

Bahatom vožnjom ugrožena je bezbjednost brojnih učesnika u saobraćaju, a kako navodi portal, pozivajući se na izvore s lica mjesta, vozilo Milorada Dodika je samo prošlo pored nesreće ne zaustavljajući se da provjere da li je povrijeđeno lice u vozilu koje je završilo u kanalu.



U Prijedoru danas počinje zvanićna kampanja za izbor gradonačelnika u tom gradu.

Kako tvrde svjedoci ove nesvakidašnje nezgode desila se oko 10 časova na putu prema Prijedoru, kod Kozarca.

Na lice mjesta stigla je i policija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.