29.11.2021. 11:26
0
Iz pritvora pušten Dragan Milovanović Crni: Zašto su ga prozvali prva ljevica Srbije?
Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora, saznaje Nova.rs.

Podsjećamo, u subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu ljudi, dok ih je pratila grupa momaka sa letvama u rukama.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata. Nakon toga se Milovanović popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj namjeri da sa bagerom uđu u okupljenu masu i time spasao građane od potencijalnih povreda.

Kako je ranije otkrio portal Nova.rs, bager koji je krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak. Zbog načina na koji je obuzdao Jarina, Crnog je Nova.rs prozvao “prva ljevica Srbije”.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.