29.11.2021. 13:53
0
Skupština KS raspravlja nacrt budžeta KS za 2022. godine
Na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo, 14. decembra će biti razmatrano nekoliko nacrta zakona, kao što je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na promet nekretnina i porezu na naslijeđe i poklone.

Također će, na prijedlog Kolegija Skupštine KS, na sjednici biti razmatran i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama KS, te nacrti zakona o izmjenama Zakona o vodama KS, te zakona o kantonalnoj agenciji za privlačenje investicija i privatizaciju.


Zastupnici Skupštine KS će se na ovoj sjednici izjašnjavati i o predloženom tekstu Strategije razvoja Kantona Sarajevo 2021-2027. godine, kao i o odluci o davanju saglasnosti na Statut o izmjenama i dopunama Statuta Javne ustanove Zavod za hitnu medicinsku pomoć KS.


Također će i sutra biti održana sjednica Skupštine Kantona Sarajevo na čijem dnevnom redu će se, između ostalog, naći i Nacrt budžeta KS za 2022. godinu.


(FENA/  K.Bešlija) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.