2.12.2021. 19:36
1
Dodik skromno o susretu s Putinom na koji se načekao
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Sa predsjednikom Putinom razgovarao sam o aktuelnoj situaciji u regionu. Upoznao sam Putina sa našim viđenjem situacije u Bosni i Hercegovini - naveo je Dodik.

"Mogu da kažem da je on veoma upoznat sa detaljima i interesovalo ga je gotovo svako od pitanja mogućeg razvoja političke situacije”, izjavio je Dodik u intervjuu za RTRS.


U ranijem intervjuu Dodik je kazao kako će Putina i pitati da dođe u BiH, tačnije u RS na osveštenje hrama te istakao kako nema nikakvog plana kojim se rukovodi u vezi svojih poteza koji su izazvali veliku zabrinutost u regiji, ali i međunarodnoj zajednici.

“Zamolio sam ga da dođe kada bude osveštenje rusko-srpskog pravoslavnog hrama, klimuno je glavom. E to moram da potvrdim sada”, rekao je Dodik ranije u tom intervjuu.


(Patria/  Amer Mujezinović)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.