5.12.2021. 20:10
0
Puhalo o Dodikovim najavama blokade izbora u RS-u: Majke mi, ne zna gdje udara
Srđan Puhalo, politički analitičar i psiholog, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom najnovijih najava člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, o blokadi izbora naredne godine.

Puhalo je, u kontekstu Dodikovih najava, kazao da lider SNSD-a ne zna gdje udara.

- Dodik najavljuje bojkot izbora, majke mi ne zna gdje udara, rekao je Puhalo.



Podsjećamo, Milorad Dodik je najavio moguću blokadu izbora u Republici Srpskoj, odnosno njihovo neodržavanje u manjem bh. entitetu.

Lider SNSD-a je poručio da će se to desiti ukoliko se stranci budu miješali u rad Centralne izborne komisije BiH.

Smatra da se to može provesti vrlo jednostavno, na taj način što javne ustanove poput škola ili domova kulture neće ustupiti prostorije kako bi se moglo glasati.

(Ajdin Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.