29.12.2021. 17:06
0
Komšić o Dodikovom "gostovanju" na HRT -u: Raspravljati s njim isto je kao da raspravljate sa vratima i zidom, nema tu ubjeđivanja i argumentacije
Dodik je, osuo paljbu po Komšiću i kazao da on prednjači u svemu što je protiv Hrvatske i hrvatskih interesa te dodao da bez trećeg entiteta nema ni BiH.

"Njegove izjave su kontradiktorne, ne vrijedi ulaziti u raspravu sa njim", kazao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić koji je komentirao za Oslobođenje i O Kanal sinoćnje izjave člana Predsjedništva Milorada Dodika na Hrvatskoj radioteleviziji.


Dodik je, podsjetimo, osuo paljbu po Komšiću i kazao da on prednjači u svemu što je protiv Hrvatske i hrvatskih interesa te dodao da bez trećeg entiteta nema ni BiH.


Predsjedavajući poručuje da su takve izjave kontradiktorne i da uopšte ne želi ulaziti u rasprave sa Dodikom.


"To je kao da se raspravljate sa vratima i zidom. Nema tu ubjeđivanja i argumentacije", kazao nam je Komšić.


Što se tiče trećeg entiteta, dodaje, znate kako Dodik nastupa.


"On je otišao na HRT i izgovara ono što uho koje sluša HRT želi čuti", kazao je pored ostalog Komšić.


(Oslobođenje) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.