12.1.2022. 19:11
0
Klanjana dženaza učenici iz Kaknja, načelnik se oprostio emotivnim riječima: "Muk, tišina, suze, molitva"
Dženaza Seniji Graliji, učenici iz Kaknja, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, klanjana je danas u mjestu Slapna Gora.

- Draga moja djevojčice. Danas sam te zadnji put vidjela, bila si nasmijana, najljepše si dijete bila. Vidiš, više te nema i samo ću dolaziti na ovo mjesto. Da ti Allah dragi podari najljepše Džennetske kapije. Amin - ovim riječiam se oprostila njena rodica. 

I načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević oglasio se na Facebooku.

- Tuga se danas nadvila nad Slapnu goru. Muk, tišina, suze, molitva! Rahmet duši Seniji Goralija. Porodici da Allah podari sabura i snage da prebrodi ova iskušenja – stoji u objavi načelnika Bajtarevića.

Podsjetimo, do nesreće je došlo nakon što je vozač automobila u kojem je bila Senija, skrenuo svojim audijem iz lijeve u desnu saobraćajnu traku autoceste u smjeru sjevera, nakon čega je udario u stub.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.