16.1.2022. 14:35
0
Konaković o Dodikovom pismu: Pa nije nemoguće da su Đokovića deportovali jer je Srbin
Elmedin Konaković, predsjednik NiP-a na ironičan način prokomentirao je pismo koje je Milorad Dodik upito Novaku Đokoviću.

Naime, Milorad Dodik uputio je pismo Novaku Đokoviću nakon što je sud u Australiji odlučio da ga deportuje jer nije vakcinisan.

Međutim, Dodik u pismu navodi da su razlozi politički i da je to zato što je Đoković Srbin.

“Ako su vlasti u Australiji gledale obijlježavanje neustavnog praznika u RS, vidjele ratne zločince iza Brnabić, Vulina, Dodika, vrlo je moguće da je Dodik upravu. Rekao je da je politika uticala na odluku da se Đoković deportuje jer je Srbin. Nije nemoguće”, napisao je Konaković na Twitteru.


(Ajdin Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.