18.1.2022. 9:58
0
Kenan Magoda iz TZKS imao odličan nastup na EXPO TV u Dubaiju, Sarajevo prikazano u najboljem svjetlu
Turistička zajednica Kantona Sarajevo dinamično radi na razvoju turizma i turističkih potencijala, što potvrđuju brojne aktivnosti kojima je turistička ponuda predstavljena potencijalnim turistima.

Kenan Magoda, predsjedavajući Povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo predstavio je Kanton Sarajevo, ali i cijelu BiH u jednoj od trenutno najgledanijih televizija – EXPO 2020, te upoznao svjetsku javnost o specifičnostima grada, turističkim potencijalima i približio turističku ponudu svima koji još nisu posjetili Sarajevo i njegove olimpijske planine, navedeno je u saopćenju iz TZKS.


Predstavnici Turističke zajednice KS s javnim i privatnim turističkim sektorom, kao prva grupa privrednika uz podršku Ministarstva privrede Kantona Sarajevo predstavili su Bosnu i Hercegovinu na svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai. U protekloj sedmici prezentirali su ekonomske, investicijske i turističke potencijale naše zemlje učesnicima iz 192 zemlje svijeta.


Učešćem na EXPO-u  Turistička zajednica KS ostvarila je  konkretnu saradnju na projektima promocije turističke ponude. Riječ je o vrijednoj investiciji kojom će najistaknutije turističke atrakcije i dešavanja u Kantonu Sarajevo biti dostupni potencijalnim turistima diljem svijeta putem live streaminga koji će se emitovati na web stranicama Turističke zajednice KS i njenih steakholdera. 


POGLEDAJTE MAGODINO GOSTOVANJE NA EXPO TV-u:




 

Turistička zajednica Kantona Sarajevo pružila je podršku projektima iz oblasti muzike, zabave, sporta, kulture, historije, očuvanja tradicije i slično, te tako obezbjedila održavanje različitih događaja tokom cijele zimske turističke sezone, kako bi ojačala turisitčku ponudu i turistima pružila više razloga da posjete Sarajevo i olimpijske planine.



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.