20.1.2022. 14:21
0
"Kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad, čini ti se da je BiH bogatija od Monte Karla"
Nakon izjava Bisere Turković, ministrice vanjskih poslova BiH, nižu se reakcije, a posljednji u nizu koji je reagovao je i Dragan Bursać, jedan od najpopularnijih bh. novinara.

- Pa jeste, kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad i kad mijenjaš nove audije ko stare čarape, kad se ne miješaš u svoj posao i za to dobijaš novce, kad zemlju gledaš ili iz helikoptera ili iza blindiranog stakla, kad si zadnji put u nabavci bila ‘86, mora da ti se čini kako je BiH bogatija od Monte Karla!

I na kraju, nije (toliki) problem oholost, bahatost, bezobrazluk i bestidnost ove žene, nego mentalni sklop onih koji glasaju za ovakve moralne Godzile - napisao je Bursać. 

Podsjećamo, ministrica Turković je, između ostalog, kazala da bh. građani imaju "super život". Čitavu izjavu pročitajte OVDJE.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.