21.1.2022. 22:25
0
Kraj petog braka: Razvodi se Pamela Anderson
Glumica je podnijela zahtjev za razvod od supruga s kojim od vjenčanja na Badnje veče 2020. živi u Kanadi, prenose strani mediji.

Zvijezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson i njen suprug Dan Hayhurst razvode se nakon godinu dana braka. Glumica je podnijela zahtjev za razvod od supruga s kojim od vjenčanja na Badnje veče 2020. živi u Kanadi, prenose strani mediji.


Pamela voli autentično koliko i živi", kazao je izvor, a prenio Rollingstone koji je njihovu vezu ocijenio kao “pandemijski vihor koji je utihnuo”. Podsjetimo, njih dvoje je od početka pratila drama, a Hayhurstova bivša partnerka Carrie je optužila Pamelu kako im je razorila vezu.


"Želim da ljudi znaju da je moja petogodišnja veza, u kojoj smo dobili troje djece, prekinuta zbog Pameline i Danove afere", rekla je Carrie nakon sklapanja njihovog braka, piše Hayat.



(Kenan Bešlija) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.