24.1.2022. 19:17
6
Vukanović o odlasku u Crnu Goru: Ja sam srpski nacionalista koji ljude ne dijeli po vjeri i naciji
Odlazak Nebojše Vukanovića u Crnu Goru, na proteste protiv rušenja Vlade Crne Gore, podigao je mnogo prašine u domaćoj javnosti.

Vukanović se suočio sa teškim optužbama, a on na sve to kaže da mu je sada jasno "zašto Dodik i Bakir vladaju složno decenijama".

- Kad vidim kakva se hajka na mene povela zbog odlaska u Podgoricu gdje sam sinoć snimao proteste građana protiv rušenja Vlade Crne Gore, onda mi je jasno zašto Dodik i Bakir vladaju složno decenijama, i zašto se pokušava onemogućiti bilo kakva istinska alternativa. I dok sam za jedne izdajnik, poturica, bakirovac i podanik, za druge sam četnik, srpski ultranacionalista, gori od Dodika, rekao je Vukanović.

Ističe kako pojedine "bolesne konstrukcije" ne može ni komentarisati.

- Prosto je nevjerovatno da se ide toliko daleko u trovanju javnosti da se čak moji citati Njegoša i Gorskog vijenca tumače kao nekakvi korjeni zločina iz poslednjeg rata, i prave bolesne konstrukcije koje su toliko odvratne da se ne mogu komentarisati, kaže on.

Za sebe Vukanović kaže da je srpski nacionalista koji je vaspitan u duhu pravoslavlja, ali da ljude ne dijeli po vjeri i naciji.

- Ja sam Srbin i srpski nacionalista koji je vaspitan u duhu istinskog čojstva i pravoslavlja, da poštuje i čuva svoje, ali i da pritekne svakom u nevolji, ne pitajući kako se ko zove, ako može brani svakog ko je ugrožen, i da ljude ne dijeli po vjeri i naciji već da li je čovjek ili ne, poručuje Vukanović na svom blogu.



(Ajdin Balićevac)

 
6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.