26.3.2022. 20:42
0
Prašović-Gadžo odgovorila Vasiću: Zgrada RTV BiH preživjela je granate, preživjet će i primitivce poput tebe
Povodom šokantne objave Rajka Vasića, bivšeg sekretara SNSD-a, reagirala je zastupnica SBB-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanela Prašović - Gadžo.

- Rajko Vasić, ovog puta je svoju mržnju usmjerio prema BHRT-u. Prije 4 godine, kada je zaprijetio Bošnjacima novim genocidom, prijavila sam to službeno i odgovorila mu. Odgovorit ću mu i sada. Rajko, nema više miniranja. Rat je završen prije 26 godina. Prošlo je vrijeme kada su u BiH minirane institucije, kuće, dzamije. Tužno je što nakon svih presuđenih zločina još uvijek pozivaš na zločine.

Gađana je zgrada RTV BiH granatama i avionskim bombama ali je preživjela. Preživjet ce i primitivce poput tebe, kao i tvoje prijetnje. Zbog upućene prijetnje Rajka Vasića i temeljem člana 183. KZ FBiH - Ugrožavanje sigurnosti, kao članica Komisije za sigurnost PDPFBiH, pozivam SIPA-u i nadležno tužilastvo da žurno reaguju - poručila je Prašović-Gadžo.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.