23.5.2022. 12:24
0
Nešić poručio Komšiću: Nisu problem Beograd i Zagreb nego što vi hoćete cijelu BiH
BiH će krenuti naprijed kada bošnjački političari prestanu majorizovati druge narode i nametati im svoje viđenje i uređenje BiH, a Željko Komšić shvati da Dejton čuva i BiH, ne samo entitete, ocijenio je danas za medije u RS predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Nešić je istakao da BiH može postojati samo onakva kako je definisana Dejtonskim sporazumom.

Komentarišući Komšićevo obraćanje povodom 30 godina od prijema BiH u UN, Nešić smatra da se Komšić u svom obraćanju dodvorava Bošnjacima na čije glasove računa.

On je poručio Komšiću da samo loši političari svoje pozicije grade na politici konfrontacije, a oni dobri i hrabri se za glasove bore programima za bolji standard stanovništva.

Nešić je istakao da nije problem ni u Beogradu ni u Zagrebu, kako to Komšić pokušava predstaviti, nego u onima koji ne prihvataju realnost i ponašaju se kao da imaju tapiju na BiH.

– BiH jednako pripada i Srbima i Hrvatima i što to prije shvatite, prije ćemo krenuti naprijed – naglasio je Nešić.


(Patria/Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.