31.5.2022. 21:39
0
Šokantno: Muškarac u Bratuncu napao pokrivenu ženu, tjerao je da skine maramu i tražio burek sa svinjetinom!
Skandalozan incident dogodio se danas u Bratuncu, kada je jedan muškarac napao goste u aščinici, a ženi s hidžabom govorio "da skine maramu i tražio od nje burek sa svinjetinom", prenosi avaz

Pijani muškarac je upao u aščinicu i počeo vikati i psovati.

- Jedan komšija se napio, nadrogirao, šta ja znam. Napadao je goste, tačnije je napao pokrivenu ženu, koju je tjerao da skine maramu i tražio joj burek sa svinjetinom. Maltretirao je, dobacivao i psovao. Kasnije kada smo mi došli, prijetio nam je smrću, nama trojici braće - izjavio jejedan od vlasnika aščinice.

U strahu od odmazde, zamolio nas je da ne objavljujemo ni njegovo ime, ni naziv aščinice. 

- Prijavili smo muškarca policiji koji je sada priveden i lišen slobode. Ovo traje već duže vrijeme, ranije su se ljudi ustručavali da prijave, ali mi smo odlučili stati ovome u kraj - kaže vlasnik aščinice.

Iz policije u Bratuncu je potvrđeno da je muškarac uhapšen. 


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.