2.6.2022. 17:30
0
Braća Merdžić nakon napada Miroslava Lukića na gošću s maramom u njihovoj aščinici: Stojimo kao jedan i branimo svoje
Nakon napada u Bratuncu, kada je Miroslav Lukić ušao u ačinicu "Korzo" koja je u vlasništvu braće Merdžić, vrijeđao i napao goste a pokrivenoj ženi govorio "da skine maramu i tražio od nje burek sa svinjetinom", na Facebooku se oglasio Elvis Merdžić.

- Povodom napada i prijetnji našem bratu od strane Kire, mi poručujemo da nas nestat neće i niti ćete nas uplašiti, niti bilo šta - stojimo kao jedan i branimo svoje. Žalosno je da u ovom vremenu ovakve stvari se dešavaju.

Navedeni je tokom cijelog dana prijetio i čak pokušao da skine maramu gošći u lokalu te tražio “svinjski burek” znajući o kojem lokalu se radi, s tim je provocirao.

Navedeni je prijetio smrću te smo navedeno uredno prijavili te je podnesena krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti - napisao je Elvis Merdžić.



Podsjetimo, nakon napada Lukić je uhapšen. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.