29.6.2022. 14:06
0
Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka tražio da se podrži rad kluba u kojem se trenira "ples oko šipke"
Odbornik SNSD-a u Skupšini grada Banjaluka Dragoslav Topić je u toku aktuelnog sata današnjeg zasjedanja predložio da Grad na neki način podrži rad “Kluba Sport studia”.

Taj prijedlog je izazvao smijeh prisutnih odbornika, u momentu kada je Topić objasnio da se radi o klubu, prenosi Srpska info, u kojem se trenira ples oko šipke.
 
"Znam da čim neko čuje da se radi o plesu oko šipke ljudi to potcjenjuju. Ja smatram da ljudima koji su dio ovog kluba treba nekako pomoći", rekao je Topić.

Dodao je da ovaj klub ima problema sa prostorom za rad i sa nabavkom opreme koja je skupa, a finansiraju se od članarina.

"Oni ne mogu da konkurišu za sredstva koja Grad dodjeljuju za sportske klubove koji se boduju kroz takmičenja. Siguran sam da ima neki način da im se pomogne", kazao je on.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.