30.6.2022. 14:18
0
Izetbegović o političkim protivnicima: Oni morališu, ruže i drže lekcije drugima, a zadržat će i ovih 500 KM
Predsjednik SDA Bakir Izetbegović danas je nakon sjednice Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine kazao da nikad nije primao puno platu u Parlamentu BiH i Predsjedništvu BiH i da je uvijek davao dio svoje plate.

Komentarisao je kritiku opozicije zbog povećanja plata parlamentarcima.

“Oni morališu, oni ruže, oni drže lekcije drugima, a za sebe zadržavaju i zadržat će i ovih sljedećih 500 KM”, kazao je predsjednik SDA.

Na pitanje da li će biti kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH kazao je da je uvijek prihvatio ono što traži stranka od njega.

“Mislim bit ću i danas predložen i prihvatit ću to, planiram prihvatiti i snažno se boriti za poziciju člana predsjedništva BiH”, kazao je Izetbegović.

(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.