3.7.2022. 13:06
0
Konvencija opozicionih stranaka Sarajevu: Očekujemo pobjedu Bećirovića i promjene
Simbolično 5 do 12 u sarajevskom hotelu Hills počela je zajednička Konvencija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, Naroda i pravde, Naše stranke, Saveza za bolju budućnost BiH, Narodnog evropskog saveza, Stranke za nove generacije, Bosanskohercegovačke inicijative, Prve mostarske partije, Bosanskohercegovačke patriotske stranke, Pokreta demokratske akcije i Stranke penzionera/umirovljenika BiH.

Simpatizeri i članovi ovih stranaka došli su iz svih krajeva BiH i svi su ujedinjeni u očekivanjima na predstojećim Općim izborima.

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a govoreći na Konvenciji pozvao je da ostanu ujedinjeni oko kandidata Denisa Bećirovića.

"Pozivam nas sve na iskrenu saradnju, borbu svim demokratskim sredstvima. Pobijedit ćemo za našu BiH", poručio je Nikšić

Hasić Fata, članica SDP-a BiH iz Zavidovića očekuje da će konačno doći bolja vremena za mlade ljude u BiH i da će pobjedu za člana Predsjedništva BiH odnijeti Denis Becirovic, zajednički kandidat opozicije.

Istog stava je i član SDP-a Živinice Enes Meštrić, koji se nada promjenama za cjelokupno bh. društvo i iskorijenjenje korupcije, prenosi N1.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.