4.7.2022. 10:47
0
Pogledajte video: Uz velike mjere bezbjednosti Amel Sejfović prevezen iz Zenice u Sarajevo na suđenje
FOTO: avaz
Uz velike mjere sigurnosti Amel Sejfović je iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Zenica jutros prevezen u Sarajevo na nastavak suđenja.

U Sarajevo je prevezen zbog nastavka suđenja u slučaju "Sejfović i drugi", zbog čega je ranije i boravio u zatvorskoj jedinici KPZ-a Miljacka u Sarajevu, prije nego je početkom septembra pobjegao iz nje.

Podsjećamo, Vrhovni sud FBiH ukinuo je presudu Kantonalnog suda u Sarajevu kojom je Amel Sejfović bio osuđen na 10 godina zatvora zbog bijega iz KPZ Sarajevo. Presuda je ukinuta i njegovim pomagačima, te je predmet vraćen Kantonalnom sudu na ponovno suđenje. Dovođenje Amela Sejfovića na suđenje pogledajte ovdje.

Sejfović u KPZ Zenica trenutno služi kaznu od 14 i po godina zbog pljačke Raiffeisen banke kojom prilikom je ubijen biciklista, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.