9.7.2022. 19:34
0
Kojović odgovorio Čoviću: Iz diktature konstitutivnih ljudi bježe
Predrag Kojović, zastupnik Naše stranke u Državnom parlamentu, komentarisao je nove izjave predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

Čović je, podsjećamo, u svojim izjavama po ko zna koji put upozoravao na "opasnost građanske BiH", te je naglasio kako "BiH ne bi mogla funkcionisati" u tom slučaju.


Kojović po tom pitanju ima jasan stav - građanska i tačka.

- Dragane, trebaš pod hitno upozoriti sve one hiljade Hrvata, Bošnjaka, Srba i drugih pred ambasadama koji iz ove tvoje predivne diktature konstitutivnih naroda odlaze u građansku Njemačku, Švedsku, Norvešku, Austriju, Švicarsku, Holandiju, Francusku... Građanska i tačka!, rekao je Kojović.


(Patria/. Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.