6.8.2022. 16:23
0
Šok u nevjerica u Zenici: Mirza Bojić je bio policajac u KPD Zenica, iza njega ostali supruga i sin
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Vraci kod Zenice podlegao je povredama u zeničkoj bolnici Mirza Bojić iz Zenice.

Zenica je u šoku nakon ove vijesti, s obzirom na to da je stradali mladić Bojić imao svega 28 godina.

Podsjetimo, kako su za portal “Avaza” rekli iz Operativnog centra Ministarstva Zeničko-dobojskog kantona, do nesreće je došlo u 3 sata u mjestu Donja Vraca.

U nesreći je učestvovalo putničko motorno vozilo marke Mercedes kojim je upravljala osoba inicijala B.A. (32), a s njim su bili putnici B.M. (28), D.D. (33) i S.E. (23), svi iz Zenice. U 3.30 sati B. M. je od zadobivenih povreda preminuo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Zbog obustave saobraćaja na ovom putnom pravcu stvorile su se velike gužve.

Brojni prijatelji, emotivnim porukama na društvenim mrežama, opraštaju se od preminulog Bojića čiji je život, nesretnim okolnostima, prerano ugašen.

-Molim Gospodara da ti se smiluje, oprosti grijehe i uvede u Džennet – napisao je prijatelj stradalog Bojića.

Preminuli Bojić radio je u Kazneno-popravnom zavodu Zenica, a iza njega su ostali maloljetni sin i supruga.

Niko ne može vjerovati da vedrog Zeničanina više nema, a brojni prijatelji i radne kolege su u šoku i nevjerici zbog njegovog preranog odlaska.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.