10.8.2022. 13:48
0
Sudar kamiona i automobila na magistralnom putu M-17, jedna osoba teško povrijeđena
Teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu M-17 Maglaj - Doboj, u mjestu Šije. U nesreći su učestvovala dva vozila, jedno putnički automobil i kamion.

U 12:25 došlo je do saobraćajne nesreće. Jedno lice je usred zadobijenih povreda prevezeno u Opću bolnicu Tešanj, a nakon toga u Regionalnu bolnicu Doboj. 

Na snazi je totalna obustava saobraćaja. Uviđaj na licu terena vrše pripadnici Policijske stanice Tešanj. O svemu je upoznat i dežurni tužilac - rečeno je iz Operativnog centra MUP-a ZDK, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.