18.8.2022. 18:35
0
Najavljena obustava tramvajskog saobraćaja zbog koncerta
Iz preduzeća GRAS obavještavaju korisnike da će u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog održavanja koncerta „DJ Solomun 2022“ doći do izmjene režima u saobraćaju.


Tako će doći i do privremene potpune obustave saobraćaja u ulici Mula Mustafe Bašeskije, od spoja sa ulicom Pehlivanuša do spoja sa ulicom Kaptol i u ulici Mršala Tita, od spoja sa ulicom Kaptol do raskrsnice sa ulicama Radićeva i Trampina, sutra u vremenu od 21:00 sat pa do kraja radnog vremena.

Tramvajski saobraćaj neće raditi, dok će autobuska linija Vijećnica - Dobrinja mijenjati polazni termin i dijelom trasu, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom, prenosi portal "Avaza". 


(Aldina R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.