2.9.2022. 18:18
0
Dodik objavio video sa sjednice Predsjedništva BiH na kojoj se svađa s Džaferovićem: Komšić šutio
Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, objavio je na Twitteru video sa sjednice na kojoj se danas raspravljao sa Šefikom Džaferovićem.

Dodiku je zasmetao dnevni red vanredne sjednice na kojoj je bila i tačka o davanju agremana njemačkom ambasadoru.

Na videu koji je objavio vidi se njegovo uobičajeno bahato ponašanje.

Dodik je izvrijeđao Džaferovića te ja zatražio njegovu ostavku, optužujući ga da privatizira Predsjedništvo BiH i da krši Ustav BiH.

“Šefik Džaferović je šampion u kršenju Poslovnika o radu Predsjedništva i Ustava BiH. Danas je još jednom pokušao da se stavi iznad institucije i samostalno donosi odluke. Svojim lažima i manipulacijama pokušava privatizovati Predsjedništvo i za to treba da nosi odgovornost”, naveo je Dodik uz video.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.