15.9.2022. 12:45
0
Dodik: "Gospodine predsjedniče Srbije, gospodine Vučiću, dobrodošli na svoje i među svoje"
FOTO: Twitter
Rijetko me kada neke stvari impresioniraju, ali kada smo razgovarali o ovome prije dvije godine i mnogim projektima u RS, vaša olako pristajanja da pomognete RS su mi počesto zatvarali želju da tražim još, rekao je Dodik.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, boravio je danas u Bijeljini gdje je prisustvovao početku izgradnje dionice autoputa Bijeljina - Rača, prenosi Oslobođenje. 

Njega je u Bijeljini dočekao član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji ga je u svom govoru "prigodno" pozdravio.

- Gospodine predsjedniče Srbije, gospodine Vučiću, dobrodošli na svoje i među svoje!, poručio je lider SNSD-a pa dalje nastavio: 

- Rijetko me kada neke stvari impresioniraju, ali kada smo razgovarali o ovome prije dvije godine i mnogim projektima u RS, vaša olako pristajanja da pomognete RS su mi počesto zatvarali želju da tražim još. Hvala što ste nam otvorili mogućnost i u budućnosti, rekao je Dodik.

Lider SNSD-a je od srbijanskog predsjednika tražio da se ova dionica puta do uključenja na put "9. januar" zove "Put srpskog jedinstva".

- To je prva dionica i želimo u Višegradu da se sretnemo, a dalje teritorijom RS preko Rudoga nastavimo do Trebinja tako da RS komunikacijski potpuno bude povezana autoputem, kazao je on, navodi Oslobođeje. 


(Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.