1.10.2022. 12:48
0
Mirzu Hatića tražila policija: Trebam li ja vama gospodo, ne trošite gorivo doći ću ja sam
Opasni momak iz Sarajeva opet u problemima. Nakon dojavljene informacija od svojih ljudi bliskih MUP-u KS, Mirza Hatić nazvao je organe reda i mira kako bi se upoznao sa trenutnom situacijom.

Hatić Mirza je pored telefona, imam obavještenje da me tražite gospodo. Ima gospodin jedan Daut raspituje se gdje je Hatić pa da vidim trebam li ja vama gospodo, da ja dođem jer sam ja pošten građanin, ne bavim se kriminalom, trebam li ja vama?

A kojim povodom izvinite? A kad budem došao, aha. Ne morate me tražiti, ja ću doći sutra u pratnji advokata i jedno 10 medija koji će doći sa mnom. Znam povom je džamija što sam se obratio Paji, pa znaš, znaš ti. Nema problema, samo da znate, da džaba gorivo ne trošite da me džaba ne tražite, jer me ne možete naći a ja ću sutra doći” – izjavio je Hatić u razgovoru sa policijskim službenikom.

Kako tvrdi Hatić policija MUP-a Kantona Sarajevo želi obaviti informativni razgovor sa njim zbog video klipa koji je snimio u centru Sarajeva pored objekta poznatijeg kao “Baščaršijska džamija” u kojem je verbalno nasrnuo na gazdu lokala koji toči alkohol pored vjerskog objekta. Restoran “Bosanska Kuća Steakhouse” nalazi se na lokaciji Bravadžiluk 3, a vlasnik objekta je nekadašnja popularna pjevačica Branka Sovrlić i njen suprug Sadik Pašić zvani Paja.

Razgovor poslušajte ovdje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.