3.10.2022. 8:50
0
Vukanović proglasio pobjedu Jelene Trivić: Formirati prelaznu vladu koja treba da oslobodi zarobljene institucije
Nakon Općih izbora još se broje glasovi. Nebojša Vukanović tvrdi da je Jelena Trivić pobijedila za predsjednicu bh. entiteta Republika Srpska, iako je njen protivkandidat Milorad Dodik također progasio pobjedu.

Naime, Vukanović je na svojoj stranici objavio da je u tri sata ujutru prema podacima kojima on raspolaže lista Za pravdu i red Nebojše Vukanovića osvojila sedam poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“Čestitamo Jeleni Trivić pobjedu na izborima i izbor za novog predsjednika Republike Srpske, nadamo se da će Centralna izborna komisija BiH sutra potvrditi rezultate i pobjedu i da se krene u pripreme za formiranje nove prelazne Vlade Republike Srpske, koja treba da oslobodi zarobljene institucije, te ponovo uspostavi vladavinu zakona, pravnu državu i poredak”, napisao je Vukanović, prenosi N1. 

Također, Vukanović je objavio i slike slavlja iz Trebinja. 

Podsjećamo, PDP je ranije proglasio pobjedu Jelene Trivić.


(A.R.)  

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.