3.10.2022. 14:49
0
Cvijanović slavila pobjedu i tješila Dodika, u pozadini svirala poznata pjesma
U izbornoj noći u štabu SNSD-a osjećanja su bila pomiješana. S jedne strane oduševljenje nisu krili zbog uvjerljive i čiste pobjede Željke Cvijanović, kandidatkinje te stranke za člana Predsjedništva BiH iz entiteta RS, a s druge strepnja zbog rezultata za predsjednika entiteta jer kandidat Milorad Dodik nije bio siguran u pobjedu odnosno vodila se žestoka utrka između njega i Jelene Trivić.

Jelena Trivić, kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS jutros nije priznala rezultate koje je objavio i CIK, pa je i sam Dodik sinoć na konferenciji za novinare smirivao pristalice i strogo im rekao da ne aplaudiraju. 



Dok su se sumirali rezultati, u pozadini je u štabu svirala dobro poznata pjesma, koju Dodik često pjeva po skupovima, mitinzima, "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", Mitra Mirića. 

Inače, CIK je objavio rezultate prema kojima Dodik ima prednost u odnosu na Jelenu Trivić od 30.000 glasova. 
 

(Admir O.)

 

RSDodik
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.