7.10.2022. 17:12
0
Nakon zatvaranja baze Wizz Aira: Air Serbia uvodi dodatne letove za Sarajevo, do evropskih gradova preko Beograda
Kompanija "Wizz Air" nedavno je objavila kako zatvara svoju bazu u Sarajevu od 1. novembra zbog, kako su naveli, makroekonomskog okruženja. Iz ove kompanije su najavili da će biti fokusirani na bazu koju imaju u Tuzli.

Nakon te objave Wizz Aira, iz aviokompanije "Air Serbia" su saopćili kako će obezbijediti odgovarajuće kapacitete i posebne cijene da bi se svi putnici, čija putovanja su sada djelimično ili potpuno ugroženi, prevezli do evropskih gradova preko Beograda.

Iz Air Serbie je naglašeno da su cijene karata za pomenute letove niže od prosječnih za ovaj period godine, te da se, u zavisnosti od destinacije, kreću od 69 eura za putovanje u jednom smjeru preko Beograda.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.