18.10.2022. 8:48
5
Zahiragić: Ponosan sam na svoje hercegovačko porijeklo jer su kaznili njihovu "Našu stranku"
Haris Zahiragić, član Predsjedništva Stranke demokratske akcije i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo oglasio se danas na svom Facebook profilu.

On je objavio fotografiju iz Mostara, a tu se dotakao i ovogodišnjih izbora, ali i odluke Naše stranke da “predaju” Mostar HDZ-u.

Kako kaže Zahiragić, Hercegovci i Mostarci su kaznili taj potez Naše stranke, te je zbog toga ponosan na svoje hercegovačko i mostarsko porijeklo.

“Njihova “Naša Stranka” je u Mostaru, kao i u cijelom HNK, ostala ispod cenzusa od 3%! Hercegovci ne zaboravljaju olako!

S druge strane, Miomirka Melank – koja je radila navodno istraživanje o glasnoći ezana u Sarajevu – vjerojatno će biti moja kolegica u Skupštini KS naredne 4 godine.

Ponosan sam na činjenicu da sam Sarajlija, ali ovih dana sam još ponosniji na svoje hercegovačko i mostarsko porijeklo”, napisao je Zahiragić.



(A. Balićevac)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.