29.11.2022. 11:29
0
Muriz Memić nakon što su Zijad Mutap i Hasan Dupovac podnijeli krivičnu prijavu protiv njega: Malo su se osilili!
Muriz Memić otac ubijenog Dženena, u izjavi kazao je da je i on čuo da su Zijad Mutap i Hasan Dupovac podnijeli krivičnu prijavu protiv njega.

Čuo sam i ja za to. Očekivano je to nakon ovakve presude, ali ne znam zašto. Ja sam njih viđao svaki četvrtak, to su pomagači ubica, saučesnici ubistva i nikad ni riječ im nisam rekao, niti sam im prišao, niti sam im se obratio, ne znam zašto me prijavljuju - kazao je Memić, prenosi avaz

Dodao je da je navodno prijavljen zbog ugrožavanje sigurnosti. 

- Navodno je zbog ugrožavanja sigurnosti, ali svi znate da ja ni mrava ne bih zgazio, to se može provjeriti i u komšiluku. Jedino što opet moram reći je da sam vrhovni sudija i da se nedam zezati. Niko me nije obavijestio o prijavama, ni policija. Ovo je očekivano sad, malo se osilili, mada još nije pravosnažna presuda, ali eto imaju dobre savjetnike- zaključuje Memić.

Prijave su uslijedile nakon oslobađajuće presude Suda BiH.  


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.